Home Software addactis® IBNRS®

addactis® IBNRS®

EEN NIEUWE GENERATIE RESERVERINGSSOFTWARE ONDER ALGEMEEN AANVAARDE ACCOUNTANCY STANDAARDEN OP LOKAAL, INTERNATIONAAL EN SOLVENCY II-NIVEAU.

bleu_v

Het beoordelen van de reserve van een bedrijf voor toekomstige schade-uitkeringen en premies, en het inschatten van het aanwezige risico van het wegvloeien van claimreserves, zijn fundamentele elementen van het financiële beheer van elke algemene (her)verzekeraar.  Onze wereldwijd geprezen reserveringssoftware addactis® IBNRS®     biedt een eenvoudige omgeving die voldoet aan Solvency II voor alle deterministische en stochastische actuariële projecties. Met een paar klikken stelt deze software de gebruiker in staat om stap voor stap een volledige claimanalyse uit te voeren en om correlaties te detecteren tussen verschillende bedrijfsonderdelen.

DELOITTE 2014 market survey_IT SII_199x148 (2)

INFO_ADDACTIS IBNRS Portrait_113x160

 

Infographic

 

Motion Design

 

 

admin-ajax_ibnrs_leaflet

Download hier de brochure

fuschia_f

Om te voldoen aan Solvency II pillar 2 en SOX-vereisten, is  addactis® IBNRS®  ontworpen om gebruikers te voorzien van een volledig auditpad en beveiligingschecks.

De nieuwe versie van onze  addactis® IBNRS®  –  software biedt de innovatieve stochastische Reversible-Jump Markov Chain Monte Carlo-methode, alsmede de methoden Munich Chain Ladder en Fisher Lange dynamische, waarmee het koploper blijft van actuariële reserveringsmethoden.

 

marron_c

Helvetia Insurance  /  Dr. Thomas Schneeweis,  Head Actuary Group NL

” […]  addactis® IBNRS®    is het allerbeste op het gebied van reserveringssoftware. Het biedt een enorme flexibiliteit en een intuïtieve toegang tot het reserveringsproces. Vanuit de groep gezien, was het een absolute must om een bedrijfsfunctie te hebben, want dat maakt het gemakkelijker om de communicatie te verbeteren tussen het team groepsactuarissen en lokale actuarissen. Ook met het oog op de SII eisen, is deze software erg waardevol voor ons.  […] “

Lees de gehele beoordeling in het Engels

0meer informatie